bruisende zaken

Mondzorg Tridenzo, een lieve tandarts!

Mondzorg Tridenzo, een lieve tandarts!

01-03-2019

Mondzorg Tridenzo is voor het derde jaar drager van het keurmerk 'De lieve tandarts'. Dit keurmerk ontvang je als praktijk als patiënten zich op hun gemak voelen, er duidelijkheid heerst over de behande-lingen en de tandarts de tijd voor je neemt.

“Dat zijn ook precies de punten die wij in de praktijk ontzettend belangrijk vinden”, aldus Francine Lamers, van Mondzorg Tridenzo. “Angst hebben voor de tandarts is nergens voor nodig, dat proberen we op alle mogelijke manieren dan ook te voorkomen.”

Centraal

Tandartspraktijken met het keurmerk de Lieve Tandarts zetten hun patiënten centraal. “Het is belangrijk om patiënten uit te leggen wat er in hun mond gebeurt. In de stoel bij de tandarts geef je je helemaal over, dat is best uniek en daarom verdient dat de aandacht en het begrip van de tandarts”, zo zegt Francine Lamers. Deze helderheid in handelen zie je in een praktijk mét keurmerk ook terug in de transparantie over de kosten van een behandeling. “Geen hoge rekeningen achteraf, waar je niets van af wist. Je moet altijd zelf kunnen beslissen of je een behandeling wel of niet laat uitvoeren.” Mondzorg Tridenzo bestaat uit een jong en vlot team. Zowel de tandartsen als mondhygiënisten en assistenten zijn enthousiaste mensen-mensen die je graag helpen. Op jouw manier, op jouw tempo. Stap voor stap voel je je steeds veiliger en voor je het weet kan jij straks zelfverzekerd een goede indruk geven met je stralende lach!

Voorkomen

Mondzorg Tridenzo is een tandartspraktijk voor iedereen: van jong tot oud. Voor kinderen is er extra aandacht en je kunt bij deze praktijk terecht voor vrijwel alle behandelingen. “Samen werken we naar een mooi en gezond gebit en breng je een bezoek aan ons, dan hoef je daar absoluut niet tegenop te zien.”

VIJFHAGEN 43 - BREDA | T . 076-5324960 WWW.TRIDENZO.NL TRIDENZO MONDZORG

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie