bruisende zaken

Medicatiebewaking

Medicatiebewaking

01-03-2019

Een leuke term, maar wat is het? Een verklaring voor de lange wachttijd in een apotheek? Lang verhaal kort: medicatiebewaking is de reden waarom medicatie door een apotheek wordt verstrekt.

“De moeilijkheid bij het leveren van medicatie zit hem niet in het ‘plakken van etiketten en afleveren van doosjes’. Dat kun je ook automatiseren.” De kunst van het leveren van medicatie is: zorgen dat de juiste medicatie wordt geleverd. Medicatie die bij ú past. Bij úw lichaam, leeftijd en úw andere medicatie. Het is altijd maatwerk: de beste cholesterolverlager voor uw buurman zou voor u gevaarlijk kunnen zijn. En wat voor de één een pijnstillertje voor spierpijn is, kan voor de ander een acute ziekenhuisopname betekenen.

Dat is wat Apotheekgroep Breda voor u doet: alle voorschriften worden gecontroleerd en waar nodig aangepast aan wat voor ú het beste is.

U staat centraal! Dat is waarom u uw medicatie bij één van de locaties van Apotheekgroep Breda haalt: dan weet u zeker dat u uw medicatie veilig kunt gebruiken! Dat geldt overigens ook voor alles wat u zónder recept in de apotheek koopt.

Alle medicatie en vitamines die u bij ons haalt, komen in uw dossier. Op alles wordt door ons bewaakt.

We zien u graag tegemoet in één van onze vestigingen!

Apotheekgroep Breda

Apotheek van den Bergh

Apotheek Brabantpark

Apotheek Doornbos

Apotheek FarmaZorg

Apotheek Heusdenhout

Apotheek Teteringen

Apotheek Woltermann

Wondzorg Breda

 

De grootste groep zelfstandige apotheken van Breda e.o.

Medicatiebewaking

Medicatiebegeleiding

Medicatiebereiding

Medicatiebeoordeling

Medicatierollen

Medicatiekluisjes

 

Medicatie = Apotheekgroep Breda

www.apotheekgroep.nl

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).