Column

Je vakantie  begint al voor de reis!

Je vakantie begint al voor de reis!

01-03-2019

Wist jij dat je met een muisklik op mijn webpagina een afspraak kunt maken met mij, de meest ervaren reisspecialist bij jou in de buurt?

Wanneer gaan we jouw vakantiewensen bespreken?

Boeken via Ruby Verboom Personal Touch Travel staat voor persoonlijk, deskundig en makkelijk. En je betaalt niet meer dan bij het reisbureau of online. Ervaar het zelf! - Jouw agenda is leidend: boek waar en wanneer het jou uitkomt. - Makkelijk: via telefoon, per e-mail, bij jou thuis of op kantoor. - Goede adviezen en persoonlijke tips voor particuliere of zakelijke reizen. - 24/7 service, waar je ook bent.

Eigenlijk heb ik maar één uitgangspunt: het voor jou als reiziger zo gemakkelijk mogelijk maken om het allerbeste advies te krijgen voor jouw volgende droomreis! Van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Alles is mogelijk 1 Tijdens de eerste afspraak leren we elkaar kennen en bespreken we jouw vakantieplannen en wensen.

2 Aan de hand van jouw specifieke wensen maak ik een reisvoorstel op maat, inclusief vervoer, verblijf, accommodaties en extra’s zoals excursies. Het voorstel bespreken we samen, aanpassingen zijn altijd mogelijk.

3 Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het reisvoorstel omgezet in een boeking. Daarna krijg je de reisbevestiging toegestuurd. 4 Zodra je de reisbescheiden hebt ontvangen, ben je klaar voor jouw droomreis. Als je tussendoor of op reis nog vragen hebt, dan kan je altijd bij mij terecht. 24/7 service!

Sterrenkroos 178, Breda | 06-28471806 | www.personaltouchtravel.nl/adviseur/ruby-verboom | ruby.verboom@personaltouchtravel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik