column

Krachtige  keuzes maken

Krachtige keuzes maken

01-03-2019

Denk jij dat je constant concessies moet blijven doen in je leven? Denk je dat je nog steeds hard moet werken om succesvol te zijn? En dat je je gezin en bedrijf helemaal alleen moet runnen, want jij hebt daar toch zelf voor gekozen?

Maar wat als het nou anders kan? Zou je het dan anders doen?

Maar hoe dan?

Mensen denken soms dat als ze blijven doen wat ze deden er dan wel een ander resultaat ontstaat. Maar zo werkt dat natuurlijk niet. Wil jij een ander resultaat, dan moet JIJ iets anders doen. Een andere keuze maken.

En dat is niet altijd even makkelijk, vooral niet als je het gevoel hebt constant geleefd te worden (werk, gezin of anderen).

Mijn tip:

Leer keuzes maken vanuit authenticiteit en plezier. Keuzes die je dichter bij je doel brengen. Want besef je wel wat voor leuke dingen je kunt doen met de tijd en energie die je hiervoor terugkrijgt?

Wil jij weten hoe je krachtige keuzes kunt maken vanuit authenticiteit en plezier?

Kijk dan op www.manifestyourdreamlife.nl of stuur me een mail: leila@manifestyourdreamlife.nl

Manifest your dreamlife | Eigenaar: Leila Claassens | www.manifestyourdreamlife.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken