bruisende zaken

Dé pvc-vloeren  					   specialist

Dé pvc-vloeren specialist

01-04-2019

Met meer dan vijftien jaar ervaring in het werken met pvc-vloeren mag Wim van Alphen zich met recht een specialist noemen. Met Goodflooring verkoopt hij niet alleen de allerbeste pvc-vloeren, maar staat hij ook garant voor het vakkundig leggen van de vloer.

Eigen import “Vijftien jaar geleden hoorden wij bij de eersten die zich gingen specialiseren op het gebied van pvc-vloeren”, vertelt Wim enthousiast. “Maar in de loop der jaren werd het aanbod in Nederland steeds groter, wat ons vijf jaar geleden deed besluiten ons te gaan onderscheiden door zelf pvc-vloeren te importeren. Vloeren van een topkwaliteit, maar dan tegen een veel scherpere prijs; de echte Goodflooring vloeren.” Stapje extra In de twee showrooms van Goodflooring, in Oosterhout en Riel, vind je daarnaast ook vloeren van diverse andere merken. “Op die manier kunnen wij onze klanten een zeer brede keuze bieden. We hebben altijd zo’n 30.000 à 50.000 vierkante meter vloeren op voorraad zodat we snel kunnen leveren en klanten zelfs op het laatste moment nog kunnen switchen, mochten ze dat willen. We zetten graag dat stapje extra om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen.” Alleen maar voordelen Dat ontzorgen doen Wim en zijn team ook op het gebied van het leggen van de vloeren. “Het leggen van pvc-vloeren komt zeer nauwkeurig, de ondergrond moet immers volledig glad zijn anders zie je dat terug in het eindresultaat. Onze kracht als onderneming is dat wij ook hierin dé specialist zijn.” En als de vloer dan eenmaal perfect is gelegd, heb je er volgens Wim alleen maar voordelen van. “Pvc-vloeren zijn slijt- en stootvast, onderhoudsarm, geluid-dempend, vochtbestendig, brand-vertragend, hygiënisch en ze hebben een zeer lange levensduur. Bovendien vallen ze perfect te combineren met vloerverwarming en ook op dat gebied kunnen wij onze klanten ontzorgen. Loop dus gewoon eens binnen in onze showroom en zie zelf wat wij allemaal te bieden hebben.”

De Boedingen 3, Oosterhout | Spoorweide 1, Riel | 0162-406370 | www.goodflooring.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).