column

Francine Lamers, de geduldigste mondhygiëniste van Breda!

Francine Lamers, de geduldigste mondhygiëniste van Breda!

01-05-2019

Een mondhygiënist zorgt ervoor dat u een gezonde mond heeft en dat u uw tanden/implantaten lang kunt behouden. Zij geeft u adviezen en na een professionele gebitsreiniging is uw mond honderd procent vrij van plaque, tandsteen en aanslag!

Geïrriteerd tandvlees kenmerkt zich door roodheid, terugtrekken van tandvlees en, bij gevorderde ontsteking, door losse tanden. Een tandvleesontsteking is een stille moordenaar, want vaak voelt u geen pijn.

Francine Lamers is al meer dan achttien jaar mondhygiënist. Zij heeft veel ervaring op het gebied van gevorderde parodontitis en ontstekingen rondom implantaten. Francine Lamers: “Ik vind het belangrijk dat mijn cliënt zich op zijn/haar gemak voelt. Ik behandel altijd in het tempo van mijn cliënt.” Eventueel is een gel verdoving of een reguliere verdoving mogelijk.

Mondhygiëniste Francine is vrij toegankelijk. "U hoeft niet aangesloten te zijn bij de tandarts van onze praktijk. U heeft ook geen verwijzing nodig van uw eigen tandarts." Een behandeling bij de mondhygiënist wordt veelal vergoed vanuit uw aanvullende tandartsverzekering. Een standaard behandeling kost rond de tachtig euro.

Wilt u meer weten over hoe u het beste uw mond kunt verzorgen of hoe u een slechte adem en tandvleesproblemen kunt behandelen of voorkomen? Op vertoon van deze advertentie ontvangt u een gratis advies consult.
 

Praktijkhouder en mondhygiënist Francine Lamers

Francine Lamers - Praktijkhouder - mondhygiënist Wethouder van Haperenstraat 36A, Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie