bruisende zaken

Handgemaakte  pruiken  voor iedereen

Handgemaakte pruiken voor iedereen

01-06-2019

Voor een goede pruik hoef je echt niet ver te reizen. Dat bewijst Beyonce Balentien met haar Yonce Luxury Hair. In Breda hét adres voor mooie, handgemaakte pruiken en haarstukken.

Het begin

“Ik maak al sinds mijn zestiende pruiken”, begint Beyonce haar enthousiaste verhaal. “Destijds wilde ik iets met mijn leven doen. Ik begon met make-up en van daaruit ben ik mij ook steeds meer met haar bezig gaan houden. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Alle haartypes

“Alle pruiken die ik maak, zijn volledig hand-gemaakt van écht haar. Wat voor haartype je ook zoekt, van kroeshaar tot ‘Europees haar’, Ik kan het leveren. Zowel voor volledige pruiken als voor haarstukken, bijvoorbeeld voor mensen die last hebben van haaruitval. Alle pruiken en haarstukken maak ik helemaal zelf op mijn eigen unieke wijze. Zó dat je meerdere jaren plezier kunt hebben van de pruik.”

Collectie

Veel van de pruiken die Beyonce verkoopt, maakt ze op bestelling. “Het is natuurlijk afhankelijk van hoe druk het is, maar vaak kan ik de dag na het bestellen al leveren en anders duurt het hooguit een paar dagen voor je de pruik binnen hebt.” Daarnaast heeft Beyonce haar eigen collectie op voorraad waar klanten eveneens uit kunnen kiezen. “Zo kan ik eigenlijk iedereen wel aan een pruik helpen die perfect aansluit bij waar ze naar op zoek zijn. En wil je vervolgens een bepaald model erin? Geen enkel probleem, daar zorg ik voor.”

Perfectie

Kies je voor een pruik van Beyonce, dan kun je ervan uitgaan dat je kiest voor kwaliteit. “Niet alleen doordat ik uitsluitend werk met echt haar, maar ook omdat ik houd van perfectie. Het resultaat van wat ik maak moet dan ook perfect zijn, anders neem ik er geen genoegen mee! Alleen het beste voor mijn klanten.”

100% echt haar

Eigenaar: Beyonce Balentien Yonce Luxury Hair | Breda | 06-25386649

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).