column

Hoe regel je       een scheiding?

Hoe regel je een scheiding?

01-06-2019

Als je besloten hebt om te gaan scheiden is je leven en dat van je kinderen even heel onzeker. Er komt veel op je af en tegelijkertijd weet je niet waar je moet beginnen.

Bij F&V Mediation weten we precies wat je wel en niet nodig hebt in deze turbulente fase. Onze aanpak is uniek omdat je bij ons alles onder één dak kunt regelen. Maar wat moet er dan geregeld worden, vraag je je af? Ten eerste is het belangrijk dat je als partners jullie relatie op een goede manier afsluit. Als jullie kinderen hebben, helpen we jullie om goed-gescheiden-ouder te worden. Jullie relatie verandert namelijk van die van partners naar collega-ouders.

Maar er moeten ook een hoop andere zaken geregeld worden. Wie gaat waar wonen? Wat doen we met de huidige woning? Welke financiële afspraken maken we? Moeten we iets regelen met onze pensioenen? Naast mediator of beter gezegd scheidingsbemiddelaar, zijn wij ook opgeleid tot Financieel EchtscheidingsAdviseur. Zodoende kunnen we jullie begeleiden én adviseren bij alles wat geregeld moet worden. We schrijven het echtscheidings-convenant en dienen dat voor jullie in bij de rechtbank.

Door onze aanpak is je scheiding vlot en kundig geregeld en kunnen jullie weer verder met je leven. Als Goed Gescheiden Ouders.

Meer weten? Kijk op www.fenv-mediation.nl

F&V Mediation | 085 0657420 info@fenv-mediation.nl www.fenv-mediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren