bruisende zaken

Typelessen voor kinderen

Typelessen voor kinderen

01-06-2019

Niet alleen online, maar écht les en persoonlijke begeleiding

Iedereen kan het leren! Schrijf je in en ervaar het zelf.

In samenwerking met het GigaKids programma verzorgt Typecursus Breda typecursussen. De cursus is optimaal afgestemd om kinderen te leren blindtypen. Met tien vingers kunnen blind typen heeft veel voordelen. Het kost minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken. Als je je huiswerk voor school snel kan typen, houd je meer tijd over voor andere leuke dingen! Ook kan je je aandacht beter bij de tekst houden. Met tien vingers typen gaat zo automatisch, dat je ook beter begrijpt wat je typt.

Als je goed leert typen, krijg je niet zo snel nekklachten. Je hoeft niet je hoofd op en neer te bewegen van je scherm naar je toetsenbord en weer terug. Ook je houding en stand van je handen zijn belangrijk om goed aan te leren.

Niet alleen voor school is het handig als je snel kunt typen. Ook als je later een baan hebt, vindt je baas het hartstikke fijn dat jij snel kan typen! Wil je samen met je kind het blind typen leren? Schrijf je dan in voor ouder/kind typen. Het is heel leuk om dit samen met je kind te doen. De ouder leert blind typen met Typetrainer en het kind met GigaKids, het principe is hetzelfde.

Bij Typecursus Breda leert Clasin Dehing jou met tien vingers blind typen. De persoonlijke, fysieke lessen worden afgewisseld met online oefenen en wij werken met kleine groepjes zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

Interesse? Schrijf je nu in voor een cursus. Kijk voor locaties en tijden op de website.

06-430 808 32 | www.typecursusbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).