column

VVV BREDA TIPS Doe eens een ‘Rondje Breda’

VVV BREDA TIPS Doe eens een ‘Rondje Breda’

01-06-2019

TIP: De Breda AR Stadstour brengt historische plekken in Breda op je smartphone tot leven d.m.v. Augmented Reality. Gratis te downloaden. Zie www.welkominbreda.nl voor verdere info.

Wil je wél met een gids Breda ontdekken, maar hoef je niet zo nodig een rondleiding door de Grote Kerk en het Kasteel? Ben je wél geïnteresseerd in de mooie (ook historische) verhalen, maar gaan jaartallen je net wat te ver? Wil je vooral de fijne sfeer en gastvrijheid van Breda proeven? Dan is onze nieuwe wandeling ‘Rondje Breda’ jullie op het lijf geschreven! Wandeling op maat Onze gids neemt jullie 1,5 uur mee voor een informeel ‘rondje’ langs de mooiste plekjes in het Bredase centrum. Heeft de groep bepaalde wensen of interesses? De gids past het rondje graag voor jullie aan!

Familiereünie? Bedrijfsuitje? vriendinnendag? Je groeps- uitje boek je bij de VVV!

MEER INFO (OOK OVER ALLE GROEPSARRANGEMENTEN) VIND JE VIA: www.welkominbreda.nl Welkom in Breda Welkom in Breda Gek op Breda 0900-5222444 info@vvvbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).