column

Je figuur corrigeren  		  in vier weken?

Je figuur corrigeren in vier weken?

01-07-2019

De ULTRA Body Shape is een behandeling op maat waar specifieke probleemzones doeltreffend kunnen worden aangepakt.

Dat kan nu met Ultra Body Shape

Deze techniek blijkt zeer effectief en is een unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Tevens zorgt de behandeling voor een betere doorbloeding en versteviging van de spieren.

Behandeling De behandeling begint met het aanbrengen van bodywraps op jouw probleemzones. Bodywraps zijn rijkelijk voorzien van actieve ingrediënten voor een nog intensievere aanpak van cellulite, vetten en vochtophopingen.

Over de bodywraps worden 8 pads geplaatst, deze zijn geschikt voor grotere zones, zoals buik, maag, billen, benen, heupen, knieën en armen. Een behandeling duurt 30 minuten. Het aantal benodigde behandelingen voor het behalen van jouw gewenste resultaat is geheel afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Meer weten? We informeren je graag, bel: 076-8200910 of stuur ons een mail: info@glowmotion.nGlowMotion Breda is een studio voor sporten, afslanken en figuurcorrectie.

Wil jij een healthy lifestyle en graag afvallen, maar heb je net dat zetje nodig? Sporten onder professionele en individuele begeleiding. Wij helpen je daar graag bij! Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? De ULTRA Body Shape kuur bestaat uit; 8x Peeling, 8x Ampul, 8x Bodywraps, 8x ULTRA Body Shape behandeling, 8x Compressietherapie met de DL1200 en 8x Sporten in de warmtecabine

Takkebijsters 72, Breda 076-8200910 www.glowmotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).