Column

De Lieve Tandarts    laat je weer lachen!

De Lieve Tandarts laat je weer lachen!

01-08-2019

Op 1 november 2017 kreeg Mondzorg Tridenzo het keurmerk ‘de lieve tandarts’. Inmiddels hebben meer dan vierhonderd mensen met (extreme) angst zich aangemeld bij Mondzorg Tridenzo. Allen hebben we mogen helpen met hun angst voor de tandarts. En met succes!

Nog steeds zijn er veel mensen die de eerste stap niet durven te zetten. Mondzorg Tridenzo heeft veel ervaring met het omgaan met angst. Een lieve tandarts luistert naar je en heeft begrip voor je gevoelens. Wij oordelen niet over waarom je niet bent geweest of waarom je gebit niet zo gezond meer is. We willen je juist helpen. En nemen de tijd voor je.

Dat al zoveel lotgenoten je voor waren, is goed nieuws. Als zij de weg naar ons weten en durven te nemen, dan kan jij dat ook! Wij zijn blij dat we iets extra’s kunnen doen. En onze missie? Die blijft staan, want we zijn er natuurlijk nog lang niet. Er zijn nog zoveel Bredanaars die thuisblijven omdat ze niet naar de tandarts durven, ook die willen we helpen! Ken of ben je iemand die wel wat hulp kan gebruiken om (weer) naar de tandarts te gaan? Neem dat contact op met Mondzorg Tridenzo. Kun je aantonen dat je iemand geholpen hebt om naar ons te gaan? Of ben jezelf degene die zich aanmeldt? Dan ontvang jij in de maand juli een coole koeltas van ons cadeau.

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie