Adverteren werkt!

Bruisende zaken

Het juiste Ibiza-gevoel

Het juiste Ibiza-gevoel

01-06-2020

In een mooi, wit pand aan de Fabriekstraat in tilburg, bevindt zich een ware shopwalhalla van maar liefst 500 m2, met allerlei hippe producten en meubels in Ibiza-stijl. Voor de ingang staat een gezellig terrasje en op de muur staat ‘Casa Blanco’ wat betekent: ‘witte huis’.

De droom die werkelijkheid werd!

Hélène de Wit zocht samen met haar man Herbert alles uit dat binnen te koop is. De reden dat ze het ‘Casa Blanco’ noemen, heeft te maken met de achternaam, ‘de Wit’. De letterlijke vertaling van ‘het Witte huis’ is ‘Casa Blanca’. Door een mooie woord-speling werd het ‘Casa Blanco’.

Casa Blanco reikt verder
Hélène en Herbert zijn helemaal weg van Ibiza en daardoor wilden zij het Ibiza-gevoel naar Tilburg brengen. Ze zijn nu al jaren in de winkel bezig en hebben er hun eigen ding van gemaakt. Je ziet er dus meer dan hippe stoeltjes of kleine hebbedingetjes uit Ibiza. De inboedel van Casa Blanco reikt verder dan het Spaanse eiland. De kasten komen bijna allemaal uit India. Er komen ook veel producten uit Marokko, Senegal, Thailand, Bali én van Nederlandse leveranciers. Hélène zoekt regelmatig nieuwe spulletjes op Ibiza. De andere landen bezoekt ze niet, omdat ze ook ontzettend graag in de winkel staat!

Trots
En in die mooie hippe winkel vind je echt van alles! Kasten, wierook, stoeltjes, servies, kaarsen, kleden, Boeddha-beelden, plantjes, sleutelhangers en zo kunnen we nog uren doorgaan met het spotten van hippe dingetjes. Waar Hélène en Herbert het meeste trots op zijn? Natuurlijk dat ze dit samen hebben bereikt! En qua product zijn het toch het meeste trots op de kasten

Meer Casa’s Piushaven
Inmiddels hebben ze aan de Piushaven en aan de Barkstraat nog meer ‘witte huizen’. In beide straten openden ze een showroom. Zo kunnen voorbijgangers direct het ‘Casa Blanco’ gevoel ervaren. Wil je de winkel bezoeken? Kom dan naar onderstaand adres en neem de tijd om alles goed te bekijken want je kijkt je ogen uit.

 

 

Fabriekstraat 55, 5038 EM Tilburg, 013 590 4459

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).