Adverteren werkt!

Bruisende zaken

Ook op zoek naar hippe dingen

Ook op zoek naar hippe dingen

01-06-2020

Beste lezer, Met gepaste trots bieden wij jou de eerste uitgave aan van ons magazine met hippe dingen. Wij hebben de allerleukste, hipste, gaafste, nieuwste en meest trendy meubels, woonaccessoires en hebbedingetjes voor je op een rij gezet.

Van kunstig gevlochten manden tot kleurrijk servies, van prachtige kasten tot wierook en kaarsen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Casa Blanco heeft het. Onze winkel is een vrolijke mix & match van kleuren en stijlen.

Onze inspiratie reikt verder dan het Spaanse eiland Ibiza. De kasten komen bijna allemaal uit India en veel producten komen uit Marokko, Senegal, Thailand en Bali. Zo creëren we in onze winkel dat heerlijke, zomerse gevoel.

Word je enthousiast van dit kleurrijke magazine met onze zomercollectie?
Kom dan langs en geniet van alle hippe dingen, die we voor jou met liefde hebben uitgezocht. Want ook zondereen lange reis kan jij die heerlijke bohemien woonstijl creëren in en om jouw eigen huis.

 

Namens het hele Casa Blanco team:

Hélène de Wit

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).