BRUISENDE COLUMN

Maak van  jouw huis een thuis

Maak van jouw huis een thuis

30-11--0001

Je huis kan nog zo mooi zijn ingericht, het zijn vaak de accessoires die het maken tot jouw thuis. Fijne spulletjes die jij hoogstpersoonlijk hebt uitgezocht en die weerspiegelen wie jij bent.

Accessoires weerspiegelen wie jij bent

Er wordt vaak gezegd dat over smaak niet valt te twisten en dat geldt zeker voor accessoires. Wat jij mooi vindt, of wat voor jou bijvoorbeeld van grote waarde is, omdat je het van een dierbaar iemand hebt gekregen, zou een ander misschien nooit in zijn huis zetten. Maar dat is juist het mooie. Jouw huis, jouw smaak, jouw eigen identiteit.

Vakantievondsten

Beperkten de accessoires zich vroeger in veel huishoudens tot wat ingelijste foto’s, kaarsen, kussens, vazen en misschien wat beeldjes. Tegen-woordig kun je het haast zo gek niet verzinnen of je kunt het als accessoire kwijt in jouw interieur. Zo zie je in heel veel huiskamers de meest bijzondere vondsten van tijdens hun vakantie. Soms heb je niet eens een idee wat je nu precies gekocht of gevonden hebt, maar jij vindt het mooi, voor jou zit er een herinnering aan, dus zet je het ergens neer. Weer een accessoire erbij!

Jouw stijl

Nu zullen heel wat interieurstylisten om het hardst roepen dat je niet zomaar alle accessoires in je interieur kwijt kunt, dat het er niet te veel moeten zijn en dat ze ook nog eens stijlgevoelig moeten zijn. Vanuit hun vakgebied klopt dit zeker, maar...als jij je nu thuis voelt tussen die spullen, hoeveel het er ook zijn, is dat dan juist niet wat jouw huis eigen maakt? En woon je liever in een ‘showroom’ of in een huis dat jouw stijl uitademt? Kies dus gewoon wat jij mooi vindt. Kijk niet alleen naar wat goed past in je interieur, maar ook naar wat bij jou past. Waar krijg jij een glimlach van op je gezicht als je de woonkamer binnenloopt? Alleen dán zullen accessoires jouw huis tot een thuis maken. En vindt iemand anders het niet mooi? Pech gehad! Dit is wie jij bent.

Op zoek naar mooie accessoires om van jouw huis een thuis te maken? Op www.nederlandbruist.nl vind je heel wat leuke adresjes, waar je ongetwijfeld slaagt voor de leukste accessoires.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).