bruisende zaken

Schoonheid komt van binnenuit

Schoonheid komt van binnenuit

23-02-2016

23 jaar geleden opende Helene van Gastel de deuren van huidverzorgingsinstituut La Ligne de Beaute gevestigd op de Markt 11 in Roosendaal. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een instituut waar verschillende behandelingen worden uitgevoerd.

Haar motto ‘The beauty of body and skin reveals the beauty within’ geeft aan wat ze met haar bedrijf uitstraalt. Met haar team staat ze garant voor huidverbetering en vakkundige zorg. Er wordt gewerkt met merken als Guinot, Cellcosmet en Cosmecology.

Iedereen kan bij La Ligne de Beauté terecht voor een enorme variëteit aan gezichts- en lichaams­behandelingen. Dit kan variëren van een fruitzuren behandeling, hydralift behandeling (behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent), hydradermie (met speciale rol- en bolelectroden de huid extra voeden om de conditie van de huid weer op peil te krijgen) en de Age Summum behandeling (anti-aging).

“Het is leuk om te zien hoe blij mensen zijn na een succesvolle behandeling”

Microdermabrasie
Ook ontbreekt de microdermabrasie behandeling niet, bedoeld om de huid egaal en glad te maken. Voor pigmentverwijdering, acnebehandelingen, couperose behandelingen, definitief ontharen, nagelstyling en bruidsmake-up bent u bij ons aan het juiste adres.

Fractional Needling
Sinds kort kunt u tevens terecht voor een 100% veilige en natuurlijke methode voor het behandelen van rimpels en huidverslapping: Fractional Needling. Met fijne naaldjes wordt hyaluronzuur op de rimpel ingebracht. Met deze methode kunnen ook ontsierende littekens weggehaald worden.

Permanente make-up
Helene is bovendien al 21 jaar bezig met permanente make-up. “Ik ben nu bezig me te verdiepen in nano-techniek waarmee je flinterdunne wenkbrauwhaartjes kunt creëren, niet van echt te onderscheiden.”

Uiteraard kunt u ook lekker komen ontspannen en u laten verwennen met bijvoorbeeld een Shiatsu of hotstone massage.

La Ligne de Beauté
Markt 11 Roosendaal
0165-563380
info@lignedebeaute.nl
Eigenaresse: Helene van Gastel
www.lignedebeaute.nl

Delen