column

column Rieke Meinen

column Rieke Meinen

24-02-2016

Sjamanistische Therapeutische Healing en Kristalhealing

Het Sjamanisme, de wijsheid en geneeswijzen van de natuurvolken, heeft als uitgangspunt dat alles "bezield" is en met elkaar verbonden en dat we dit kunnen ervaren. Vaker komen problemen zoals blokkades en ziektes voort uit niet-fysieke oorzaken. Veel hangt af van de conditie van ons energielichaam (aura). Om heel te worden, wordt een beroep gedaan op Kristalhealing en verschillende krachtige Sjamanistische technieken.

Wat kan het aan jouw leven toevoegen
Het  leert spanning, blokkades en oude gedachtepatronen los te laten, waardoor je jouw leven lichter kunt maken, zodat er meer energie en plezier kan zijn.

Een diepere verbinding met Moeder Aarde aan te gaan door jouw energie via de natuur aan te vullen (i.p.v. bewust of onbewust via de ander.) 

Het is een liefdevolle verbindende manier om jezelf te helen en een betere gezondheid en overvloed te ervaren. Het leert je intuïtief steeds meer jouw eigen heelmeester te worden.
Kortom, het geeft je de mogelijkheid jouw persoonlijke kracht te ontdekken en te laten toenemen.

 

Je bent van harte welkom.
Dit kan zowel individueel als in een maandelijkse vrouwen- of mannencirkel. Bel vrijblijvend voor informatie voor een afspraak voor een Sjamanistische healing of een kennismakingsgesprek.

Rieke Meinen / spiritueel coach | Wilhelminastraat 26, Winterswijk | 0543-516291 | www.droomwever.nl

Delen