bruisende zaken

Mensen waarderen een  goed stuk vlees

Mensen waarderen een goed stuk vlees

24-02-2016

Slagerij Graumans bestaat al bijna vijftig jaar en is dan ook een begrip in Breda.

Als een van de laatste ambachtelijke slagers in de regio combineert men de kwaliteiten en uitstraling van een moderne slager met de gemoedelijke sfeer van een warme dorpsslager.


Het is een echt familiebedrijf dat tegenwoordig in handen is van Michel en zijn vrouw Melanie Graumans. Michel voert het slagersvak met net zo veel passie uit als zijn oom en vader, die het bedrijf ooit zijn gestart.


“Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Michel. “Al het vlees wordt door ons vers bereid in onze slagerij. Je ziet dat mensen steeds vaker bewust kiezen voor vlees van de slager. 

Bij ons kunnen ze erop vertrouwen dat ze een goed, lekker en verantwoord stuk vlees kopen.”


Kant-en-klaarmaaltijden

Lekkerbekken kunnen bij Slagerij Graumans ook terecht voor heerlijke vleeswaren, salades uit eigen keuken en een uitgebreid assortiment 

van kant-en-klaarmaaltijden. “Deze laatste worden door onszelf vers gemaakt.” 


“Ik ga nog altijd met een brede grijns op mijn gezicht naar mijn werk”


Catering

Catering voor groepen van twintig tot twee-honderd personen behoort eveneens tot de mogelijkheden. “We verzorgen onder andere allerlei warme of koude buffetten, van een stamppot buffet tot een luxe buffet met carpaccio, varkenshaas en biefstuk. Desgewenst ontzorgen we mensen en regelen we alles wat nodig is om het feest tot een succes te maken, inclusief borden, bestek en bediening.”


Persoonlijk contact

Het persoonlijke contact met de klant is heel belangrijk bij Slagerij Graumans. “We nemen altijd de tijd om even een praatje te maken. En uiteraard geven we met alle plezier advies hoe ze ons vlees thuis het beste kunnen bereiden!”
Baronielaan 246  |  4837 BG Breda

T. 076-5650038

info@slagerijgraumans.nl 

Eigenaren: Michel en Melanie Graumans 

www.slagerijgraumans.nl

Delen