bruisende zaken

No-nonse advocatuur met persoonlijke touch

No-nonse advocatuur met persoonlijke touch

24-03-2016

Frank Vermeeren werkt al bijna 30 jaar als advocaat.

Omdat hij graag vanuit zijn eigen visie de advocatuur wilde bedrijven, begon hij direct na het afronden van zijn studie al zijn eigen kantoor. In de zomer van 2014 – het moment dat Frank zijn kantoor verhuisde van ’s-Hertogenbosch naar Drunen – sloot advocate Mariëlle van der Giessen zich als partner bij hem aan. Ze delen de passie voor hun vak.


“Iedere zaak is anders”, vertellen Frank Vermeeren en Mariëlle van der Giessen. “Simpelweg omdat iedere situatie en de mensen waar we mee te maken hebben, steeds weer anders zijn. Het blijft dan ook een uitdaging om steeds weer tot de best mogelijke oplossing te komen.” Frank is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het strafrecht, terwijl Mariëlle zich heeft toegelegd op het personen- en familierecht.


Realistische verwachtingen

De diversiteit van de zaken waar Frank en Mariëlle in hun kantoor mee te maken hebben, is enorm; van echtscheiding, dreigend ontslag en conflicten tussen werkgever en werknemer over de arbeidsovereenkomst tot diefstal, verkeersdelicten en geweldsdelicten. “Voor alle zaken geldt dat we samen met de cliënt het doel bepalen en bekijken wat wel en niet haalbaar is. Dit laatste om realistische verwachtingen te kweken.”


“We hebben veel aandacht voor de menselijke maat”


Begrijpelijke taal

Kenmerkend is de doelgerichte, praktische, no-nonsense aanpak. “We bombarderen mensen niet met juridische analyses, maar spreken begrijpelijke taal. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de menselijke maat. We hebben vaak te maken met heftige emoties en bieden de ruimte om deze te ventileren. Zonder daar overigens in te verzanden! Verder vinden we het belangrijk om bij ons advies inzicht te verschaffen in de kosten en baten van verschillende opties, zodat de cliënt uiteindelijk een weloverwogen beslissing kan nemen.”Grotestraat 62 | 5151 JG Drunen

073-6127165

info@vermeerenadvocaten.nl

www.vermeerenadvocaten.nl


Delen