BRUISENDE COLUMN

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

01-04-2016

Als het zonnetje weer gaat schijnen, de temperatuur naar 15 graden gaat, alles in de tuin weer begint te bloeien, je in de ochtend wordt gewekt door de fluitende vogeltjes, dan krijg ik ze weer; de voorjaarskriebels.

Veel mensen gaan aan de grote schoonmaak. Nu is dat niet mijn favoriete bezigheid, maar een grote schoonmaak in mijn kledingkast staat bovenaan mijn ‘to do’ list. Want ja, ik koop nog wel eens wat… behalve een grotere kledingkast! Dus moet ik de boel wel eens uitspitten en opruimen om weer een beetje overzicht te krijgen.


Allereerst gaan alle dikke vesten, truien en winterbroeken op de stapel bovenin de kledingkast. Die ben ik dan na een periode van kou echt zat. Kritisch kijk ik nog wel even of ik ze volgend jaar weer ga dragen. Bij twijfel gaan ze weg, dat geeft weer ruimte. Dan loop ik al het voorjaar/zomergoed door. Ten eerste kijk ik of ik het nog leuk vind, is de kleur nog goed, pas ik het nog en met welke kleding kan ik het combineren. Ik vraag me dan ook steeds af of het mijn uitstraling versterkt en of ik me er goed in voel. En bij twijfel….wegdoen. Meestal draag je het dan toch niet meer. Vind ik het moeilijk om iets weg te doen? Zeker, maar ik dwing mezelf. Ik heb me wel eens voorgenomen om voor elk kledingstuk wat ik koop er ook weer een weg te doen. Helaas is me dat nog niet gelukt!


Vind jij het lastig om jezelf te kleden, welke kleuren en pasvorm het beste bij jou staan, een bepaalde stijl te vinden die bij je past of weet je niet hoe je je kleding het beste met elkaar kunt combineren? Neem dan contact op met astrid@imagofabriq.nl. Met een kleur/figuur/styling of kledingkast-advies help ik je graag op weg!!


Buizerdlaan 13, Almere-Hout

www.imagofabriq.nl

06-46421767

Delen