bruisende zaken

Voor ieder moment van de dag!

Voor ieder moment van de dag!

22-04-2016

Sinds 1933 is onze winkel Förster gevestigd in de Molenstraat. Förster heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de grootste speciaalzaak van Nijmegen en omgeving (500 m2) op het gebied van linnen en lingerie voor dames, heren en kinderen.

Op ieder moment van de dag denk je aan Förster. ‘s-Morgens word je uitgerust wakker onder een heerlijk ganzendonzen dekbed met je favoriete dekbedovertrek in je comfortabele nachtkleding. Vervolgens stap je op een zachte badmat en droog je je af met een volle vochtopnemende handdoek. Om daarna je mooie lingerieset of natuurlijk een hippe  boxershort aan te trekken en zo met een fijn gevoel de dag te beginnen. De koffie pruttelt al in de keuken, je dekt de tafel met een mooi tafelkleed en wast de vaat af met een goed drogende theedoek. Wat staat er op de planning vandaag? Een saunabezoek, sporten of een dagje strand? Voor alles kun je terecht bij Förster! Na een lange dag trek je dan eindelijk je badjas of homewear aan en kruip je onder een plaid op de bank.


Een saunabezoek, sporten of een dagje strand? Voor alles kun je terecht bij Förster! 


Onze merken zijn o.a.

Vandijck,  Essenza, Livello, Snurk, Cinderella, Damai, Bella Donna, Tempur, Elias, HNL, Prima Donna, Chantelle, Mey, Esprit, Triumph, Sloggi, Ten Cate, Schiesser, Cyell, Nanso, Charlie Choe, Pip, Tommy Hilfiger, Claessens, Sunflair, Tweka, Beachlife en Muchachomalo.


Molenstraat 124, Nijmegen

024 323 76 80 

www.forsternijmegen.nl

Delen