bruisende zaken

Nieuw: mooie, betaalbare kindermode

Nieuw: mooie, betaalbare kindermode

28-12-2015

Linda Loe is een nieuwe naam in Oisterwijk, waar een vertrouwd gezicht achter schuilt.

Vanaf oktober 2015 is het assortiment van Maeke.nl, dat voornameljik bestond uit tassen en accessoires, flink uitgebreid met mooie, betaalbare kinderkleding. Omdat ook de winkelruimte enorm is vergroot, werd het tijd voor een nieuwe naam.

Perfecte mix & match
Eigenaresse Linda de Laat heeft een fraaie collectie samengesteld die bestaat uit kinderkleding in het middensegment van bekende merken als Geisha, Petrol en Levi’s en minder bekende merken als Colorado Denim, Someone en Born2beFamous. Daarnaast vind je bij Linda Loe een uitgebreid assortiment kinder- en damestassen, accessoires, cadeau artikelen en wallets van onder andere Zebra Trends en Bag2Bag. 

“Er leuk uitzien, hoeft niet duur te zijn”

Linda wil met haar collectie laten zien dat het ook anders kan: ”Ik heb een goede mix & match gemaakt tussen alle merken met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Er leuk uit zien, hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Ik ben altijd op zoek naar verrassende, nieuwe producten. Daarom is het leuk om de winkel regelmatig te bezoeken. Je zult namelijk iedere keer een leuke ‘goodie for you’ aantreffen!”

Eigenaar: Linda de Laat
Kerkstraat 27 Oisterwijk
06-26558972
www.linda-loe.nl
ma: gesloten - di-vr: 12.00-18.00 uur - za: 11.00-17.00 uur, andere tijden op afspraak.
 

Delen