bruisende zaken

Kwaliteitskeukens voor iedere portemonnee

Kwaliteitskeukens voor iedere portemonnee

23-02-2016

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken?

Wandel dan eens binnen in de showroom (450 m2) van Keukenskopen.nl in Kerkdriel. Ter inspiratie staan hier 38 opstellingen zodat u een goede indruk krijgt van wat de zaak allemaal te bieden heeft.


“We bieden keukens voor iedere beurs van een uitstekende kwaliteit”, vertelt John Verdaet."Onze keukens zijn afkomstig van een Duitse fabrikant en verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen en maten. Van een landelijke keuken tot een strakke designkeuken, in hoogglans of met glasfronten, rechte keukens, hoekkeukens of een prachtige eilandkeuken; alles is mogelijk. 

U kunt bij keukenskopen.nl al voor 1499 euro een complete keuken inclusief apparatuur kopen. Onze keukens worden voorzien van onze huismerk apparatuur, of indien gewenst van elk ander merk. 


“Mensen kunnen ook altijd een afspraak buiten 

onze openingstijden maken”


Sowieso maken we desgewenst gratis en geheel vrijblijvend een 3-D ontwerp van de keuken zodat u meteen ziet hoe uw keuken er uitziet. Thuis bezorgen en plaatsen van de keuken behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ook in de vastgoedsector zijn wij zeer actief, we hebben dan ook al vele projecten gerealiseerd.”


Keukenskopen.nl

Ambachtstraat 10 

5331 HX Kerkdriel 

0418-633864

info@keukenskopen.nl 

www.keukenskopen.nl


Delen