bruisende zaken

Nu geopend: Laser & Zo

Nu geopend: Laser & Zo

23-02-2016

De huid is voor iedereen zichtbaar. Via je huid (en versieringen van je huid) kun je jezelf uiten naar de buitenwereld.

Andersom beoordelen mensen elkaar ook als eerste aan de hand van 

wat ze zien. Huidaandoeningen of een verouderde huid kunnen een
negatief effect hebben op het zelfvertrouwen en het leven op sociaal gebied ook erg beÏnvloeden. We laten in deze editie huidtherapeut Mona van der Meer Mohr aan het woord. 

Huidtherapeut Mona

“Ik zal mij even voorstellen”, lacht Mona. “Ik ben huidtherapeut bij Laser & Zo en werk hier met veel plezier en enthousiasme. Ik heb al veel cliënten heel blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan.”


HarmonyXL Pro

“Ik ben al een aantal jaar gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Ik werk binnen Laser & Zo met de allerbeste technieken en producten. Zo werk ik met de Harmony®XL Pro van Alma lasers, een van ‘s werelds meest geavanceerde en innovatieve laserapparatuur. Met deze laser behaal ik verbluffende resultaten. Onze cliënten zijn zelf ook ongelooflijk enthousiast en blij met het resultaat.” 


FDA-keurmerk

“Daarnaast werk ik met de producten volgens de filosofie van dr. Obagi, het enige merk dat zowel medische als cosmetische (klinisch bewezen) oplossingen biedt op het gebied van huidverbetering. De laser en de producten zijn beide wereldwijd bekend in de (para)medische wereld en worden vaak in combinatie met elkaar gebruikt. Daardoor kan ik optimaal resultaat bieden. Omdat veiligheid en kwaliteit voor alles gaat, werk ik alleen met de meest geavanceerde apparatuur met een FDA-keurmerk. Bij Laser & Zo weet je dus zeker dat je de best mogelijke behandeling krijgt.”


De volgende behandelingen worden bij ons met 

de Harmony®XL Pro behandeld:

Pigmentatie

Couperose 

Littekens en acnelittekens

Tatoeageverwijdering 

Huidverzorging


De Laser 360 behandeling is een geavanceerde behandeling die 60 dagen duurt en voor een complete en drastische huidvernieuwing zorgt. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde lasers, die ervoor zorgen dat de huid er vele malen jonger uitziet, de structuur van de huid beter wordt en de teint van de huid egaler en stralender oogt. Door een Laser 360 behandeling te ondergaan kan een uitgebreide facelift voor lange tijd of zelfs volledig achterwege blijven.


De Pixel Perfect behandeling is een licht- en lasertherapie die voor huidvernieuwing, huidverstrakking, huidverjonging en huidverbetering zorgt. De zogeheten fractional laser behandeling zorgt ervoor dat de huid van het gelaat steviger, strakker, jonger en veerkrachtiger aanvoelt, direct na de eerste behandeling.


De Lunchtime Facelift is een anti-aging behandeling voor de huid die ervoor zorgt dat je huidleeftijd binnen een tijdsbestek van 20 minuten wordt teruggedraaid. De behandeling vereist geen speciale voor- en nazorg, wat betekent dat je de facelift gewoon op ieder moment van de dag kunt ondergaan. De behandeling wordt niet voor niets de Lunchtime Facelift genoemd, aangezien je deze anti-aging behandeling zelfs tijdens de lunchpauze op het werk kunt ondergaan.


“Bij Laser & Zo 

weet je dus zeker

 dat je de best mogelijke 

behandeling

krijgt”


Producten en Peelings van dr. Obagi

“Bij sommige aandoeningen is een laserbehandeling geen (geschikte) optie en biedt een behandeling met producten en/of peeling beter resultaat. De doelstelling van de producten van dr. Obagi is het transformeren van de huid 

om de huid weer gezond te krijgen. De cellen in de huid worden gestimuleerd en geactiveerd. Alle lijnen van 

dr. Obagi zijn gebaseerd op deze filosofie. Ik zie de verbluffende resultaten keer op keer in onze kliniek.” 


“In onze kliniek werk ik met verschillende peelings van 

dr. Obagi”, vertelt Mona. “Er zijn peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’, die een subtiel resultaat boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben, tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben. Er zijn verschillende peels: voor anti-aging, tegen acne of door acne beschadigde huid, tegen rosacea, voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid of als ‘oppepper’ voor de huid.” Wil je meer informatie over de behandelingen? Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult zal duidelijk worden wat je klachten, wensen en verwachtingen zijn. Aan de hand daarvan maakt Mona samen met jou een persoonlijk behandelplan. Er is voldoende ruimte voor overleg en duidelijke voorlichting, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. 


Mona: “Tijdens en na de behandelingen geef ik persoonlijke adviezen, worden resultaten 

gemeten en de voortgang van 

de behandelingen geëvalueerd.


Ik ontvang je graag bij Laser & Zo!”


Prozastraat 111-b

1321 GZ Almere

T 036-7370313

info@laserenzo.nl

www.laserenzo.nl
Delen