bruisende zaken

Ieder kind is uniek

Ieder kind is uniek

24-02-2016

Kinderopvang Het Schatkistje is een kleinschalige reguliere en medische kinderopvang.

“Het is ontzettend mooi om de ontwikkeling van een kind van dichtbij mee te maken”

Alle kinderen zijn hier welkom, ook kinderen die extra zorg en begeleiding nodig hebben, waaronder kinderen met een chronische ziekte, ADHD, autisme, of een lichamelijke, verstandelijke, auditieve en visuele beperking. 

“We stellen voor ieder kind een individueel zorgplan op zodat het de juiste begeleiding krijgt ”, vertelt Andrea Wouters-Mos. “Omdat we met kleine groepen werken, komen de kinderen in een veilige, huiselijke omgeving terecht waar ze zich al snel op hun gemak voelen en krijgen ze de aandacht die ze nodig hebben.”

Gebarentaal
Veel kinderen hebben baat bij de gebarentaal die de leidsters ondersteunend hanteren. “Het mooie is dat kinderen die nog niet kunnen praten of praten moeilijk vinden, dankzij de gebarentaal toch kunnen aangeven wat ze bedoelen. Vanuit onze visie is ieder kind uniek. Ieder kind ontwikkelt zich dan ook op zijn of haar eigen manier, op zijn of haar eigen tempo. Het is de kunst daar goed op in te spelen.”

Quality time
Het Schatkistje onderscheidt zich ook door het brede arrangement dat ze aanbieden, met extra’s als ontbijt- en maaltijdservice, kinderyoga, snoezelen, baby- en kindermassage en kinderkapper. 
“Op deze manier houden ouders in deze hectische samenleving meer ‘quality time’ over voor hun kind.”

Weekendopvang
Het Schatkistje is doordeweeks geopend van 7.00 tot 19.00 uur. Daarnaast is er opvang mogelijk op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. “De weekendopvang is voor kinderen van 0 tot 21 jaar. We ondernemen dan altijd leuke activiteiten met de groep, zoals een griezeltocht, de bioscoop en de Oliemeulen!”

Kinderopvang Het Schatkistje

Heiakkerstraat 18, Berkel-Enschot

013-2113678/06-39480669 

Info@het-schatkistje.nl 

Eigenaressen:
Andrea Wouters-Mos
en Claudia Braet-Mos

 

www.het-schatkistje.nl 

 
 

Delen