bruisende zaken

Gezond en lekker uit eigen streek

Gezond en lekker uit eigen streek

25-03-2016

Vorig jaar opende de Papendrechtse Louise Schalkwijk een bijzondere winkel waar je terecht kunt voor lekkere bio-producten die afkomstig zijn uit de eigen streek.

Het bakken en verkopen van gezond brood is een van de belangrijkste activiteiten.


Louise heeft het bakkersambacht niet van een vreemde. Jarenlang heeft zij ervaring opgedaan in het bakkersbedrijf van haar vader en op die manier de kneepjes van het vak geleerd. Een belangrijk onderdeel van het assortiment wordt gevormd door desembrood. Deze heel gezonde broodvorm wordt gebakken van alleen maar natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en vetten. Bovendien bevat desembrood geen gist waar veel mensen allergisch voor zijn. Het resultaat is heerlijk geurend brood dat niet alleen gezond, maar ook super lekker is. 


Loes Healthy Local Food heeft veel meer te bieden dan enkel brood. In de gezellige winkel vind je diverse producten die niet alleen biologisch zijn, maar ook nog eens afkomstig uit de streek. Denk hierbij aan diverse sappen, honing, walnootolie, wijnen en jam, maar bijvoorbeeld ook aan een servies dat van mais en bamboe gemaakt is. 

Louise is continu bezig met het zoeken naar nieuwe producten om haar assortiment uit te breiden.


"Ons desembrood bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten"


Wil je even lekker ontspannen met een vriend of vriendin? 

Je kan bij Loes Healthy Local Food aanschuiven voor een  vers belegd broodje, een heerlijke smoothie of een eerlijk kopje koffie of thee.


Loes Healthy Local Food

Eigenaar: Louise Schalkwijk

Oude Veer 30  |  3353 GS Papendrecht

T. 078-6475763  |  www.puurloes.nl


Delen