BRUISENDE COLUMN

Column Astrid Brouwer-Oudhuis

Column Astrid Brouwer-Oudhuis

22-04-2016

Monsterverkoop

Ik heb het laatst weer eens ondernomen. In het World Fashion Centre in Amsterdam bezocht ik de magazijn­verkoop van een bekend dameskledingmerk. Een “monster verkoop” noemen ze dat… Nou, met recht!


Via een facebook bericht kon je de uitnodiging bestellen en samen met twee vriendinnen gingen we op pad. Bij aankomst zagen wij echter al hordes dames door de draaideur van het Fashion Centre naar binnen gaan. De auto parkeren in de parkeergarage was wel een dingetje... Maar uiteindelijk liepen we twintig minuten later het World Fashion Centre binnen. Ik kreeg even de modekriebels, want wat jaartjes geleden liep ik hier nog dagelijks rond.  


Bij het kledingmerk aangekomen leek het de douane van Schiphol wel. Met dranghekken werden wij naar een afgiftebalie gestuurd, waar wij jassen en tassen moesten inleveren. Ondertussen dacht ik bij mezelf,  “Waar zijn we aan begonnen!” In de grote hal waar de kleding was uitgestald leek het inmiddels wel een mierenhoop. Iedereen liep kleding uit de rekken te trekken en overal stonden dames in ondergoed kleding door te passen.  


Maar dan komt mijn shop-instinct naar boven. Ik zet me er overheen, loop gericht naar het rek met mijn maat, kijk het snel door, zie iets leuks en pas het door. En binnen vijf minuten ben ik geslaagd. Op zoek naar leuke kleding blijft een uitdaging en ik blijf het geweldig vinden, ook bij zo’n “monster verkoop”!!


Vind jij het lastig om te shoppen en voor jezelf kleding uit te zoeken? Wil je eens een gericht kleding- of imago-advies? Neem dan contact op met astrid@ImagoFabriQ.nl. 


Werk aan jouw imago, laat je adviseren!


Delen