BRUISENDE COLUMN

Column van WorkOutdoor

Column van WorkOutdoor

25-07-2016

WorkOutDoor in de Warande

Wat houdt trainen bij WorkOutDoor in?

WorkOutDoor is een sportbedrijf voor outdoor fitness. Trainen bij WorkOutDoor betekent in blokken van acht weken in groepsverband aan conditie, kracht, stabiliteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen werken. Dit doen we in de buitenlucht en altijd met twee instructeurs. WorkOutDoor is echter geen bootcamp: het gaat bij ons om de totale training van het lichaam op de juiste manier. Kwaliteit van de training gaat bij ons boven kwantiteit, en we dagen iedereen dan ook uit op zijn of haar eigen niveau.

 

Waarom sporten bij WorkOutDoor?

Allereerst is sporten in de buitenlucht heel erg gezond. Je krijgt namelijk meer zuurstof binnen, krijgt meer energie en bouwt daarnaast ook weerstand op. De trainingen zijn voor iedereen geschikt: zowel ervaren als beginnende sporters worden uitgedaagd. Bovendien worden alle lessen begeleid door gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. Daarnaast werken we met een beperkte groepsgrootte, zodat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven.
Het trainen in groepsverband is niet alleen gezellig, maar vooral ook erg motiverend.

 

WorkOutDoor in de Warande

Vanaf zaterdag 3 september start WorkOutDoor opnieuw met ochtend-lessen in de Warande in Tilburg. De andere groepslessen van WorkOutDoor vinden plaats in Goirle op zaterdag- en woensdagochtend, en in Hilvarenbeek op zondagochtend.  


Meer informatie of een gratis proefles?
Kijk op www.workoutdoor.nl of stuur een
e-mail naar info@workoutdoor.nl. 

Delen