Bruisende zaken

Kwaliteit aan superprijzen

Kwaliteit aan superprijzen

01-09-2019

PP Textiel – in de volksmond het kiekeskot – is al 40 jaar een begrip in Kalmthout en omstreken. Rudi en Chris werken er met hun medewerkers nog steeds gedreven verder.

Alle stoffen “Je vindt bij ons alles voor gordijnen, tafelplastiek, themastoffen voor bijvoorbeeld carnaval of kerst, kinderstoffen, tule, alle decoratiestoffen zoals voor huwelijken of communies, allerlei kledingstoffen, vullingen, mercerie van ritsen tot knopen, en nog veel meer. We hebben ook een succesvolle jaarlijkse kerstmarkt. Daar verkopen we alles van decoratiestukken en kerstbomen tot cadeautjes. Kortom, de leukste versiering aan betaalbare prijzen.” Héél grote collectie “Onze collectie is echt héél groot. En ons aanbod varieert ook de hele tijd. Sommige producten zijn restpartijen. Daardoor kunnen we die producten van goede kwaliteit tóch aan lage prijzen verkopen. Dat weten mensen.” Advies op maat “Mensen komen graag en regelmatig naar ons. We stellen vragen, geven advies, zoeken samen naar de gepaste stof, knippen alles op maat voor de doe-het-zelvers en zorgen voor de afwerking van gordijnen. Kiezen klanten een stof die op voorraad is, dan zijn hun gordijnen binnen 10 dagen klaar.” “We leveren veel voor toneelverenigingen, dansgroepen, evenementen, bloemencorso’s enz. Zij weten dat we goedkoop zijn en heel veel in voorraad hebben. Ook veel particulieren zijn vaste klanten, door onze uitgebreide collectie. Mensen komen steeds van verder naar onze winkel om stoffen te kopen. Dat is een groot compliment.” Vragen? Neem dan eens contact op! We helpen u graag verder.

Eigenaar: Chris en Rudi Smeets | PP Textiel | Maalderijstraat 6, Kalmthout pptextiel@hotmail.com | 0032-36770852 | www.pp-textiel.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Malle helpt de ondernemer
Malle helpt de ondernemer
De Kempen Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Kempen Bruist

60 secondenregel
60 secondenregel
De Kempen BruistSKIN REBIRTH & GUASHA KUUR
SKIN REBIRTH & GUASHA KUUR
De Kempen Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
De Kempen Bruist

Een biokapsalon
Een biokapsalon
De Kempen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).