Adverteren werkt!

bruisende zaken

Mode is onze passie!

Mode is onze passie!

01-09-2019

Boetiek Idefix is de sfeervolle winkel van Carine en haar team. Een boetiek voor jong en oud, met verschillende stijlen. Van een classy outfit voor een feest tot een casual of sportieve look. Een fijne selectie van modieuze labels waar je sowieso je gading vindt!

Kom snuisteren in de winkel en ontdek onze vrouwelijke, veelzijdige en verrassende collecties. Met onze modieuze labels kan je alle kanten op: van een complete look voor een trouwfeest tot een leuk bloesje voor op het werk. Een afgewerkte outfit die gegarandeerd een glimlach op je gezicht doet verschijnen. Dress to impress! Een look moet je afwerken, wij helpen je graag de puntjes op de i te zetten. Bij Boetiek Idefix willen we dat je van top tot teen gekleed naar buiten stapt, zodat je piekfijn voor de dag komt.

Wij werken je outfit met plezier af. Met de meest prachtige handtassen, juwelen of schoenen. Samen gaan we op zoek naar de beste combinaties, tot het helemaal ‘jij’ voelt! Al sinds 1987 is Boetiek Idefix een begrip in Sint-Job. Hier staan persoonlijk advies & service voorop. Wij helpen je graag verder met veel ‘passion for fashion’. Jong & oud kan hier terecht en krijgt er stijladvies gratis en met de glimlach bij. Dat allemaal in een sfeervol kader.

We organiseren ook graag toffe events. We organiseren jaarlijks enkele modeshows en je kan regelmatig 'late evening shoppen' met een hapje, drankje of wijndegustatie. Want onze klanten... leggen we graag in de watten!

Handelslei 3, St. Job in 't Goor | 03 636 45 60 | info@boetiekidefix.be | www.boetiekidefix.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).