Adverteren werkt!

bruisende zaken

Restaurant De Godevaart wordt één jaar!

Restaurant De Godevaart wordt één jaar!

01-10-2019

De Godevaart mag zijn eerste kaarsje uitblazen. Sinds Jeremie Landweer het restaurant op de Sint-Katelijnevest vorig jaar overnam, is er een nieuwe chef, een nieuwe parking en een nieuw concept. “We hebben een jaar gefinetuned aan de Godevaart, maar nu staat alles op punt”, zegt uitbater Jeremie.

Lunch voor € 29,50 (incl. voor- en hoofdgerecht)

Daar waar vroeger de Godevaart synoniem stond met uitgebreid en exclusief tafelen, werd door de nieuwe uitbaters besloten resoluut te breken met deze traditie.

De Godevaart biedt nu een eerlijke, eigentijdse keuken met dagverse, seizoensgebonden producten. Alles draait om lekker eten in een leuke, ontspannen sfeer. Meergangenmenu’s hebben plaatsgemaakt voor een vaste kaart aangevuld met een aantal suggesties. Zo kan je voor de lunch, tussen het shoppen door, perfect binnenstappen voor één gerecht! De tijd dat lekker eten gelijk stond aan uren aan tafel zitten, behoort tot het verleden, aldus Jeremie Landweer, die onlangs de teugels van dit restaurant in handen nam.

Iedereen moet zich hier welkom voelen!

Openingstijden Maandag t/m zaterdag: 12:00-15:00 & 18:00-22:00 Zondag gesloten.

Wil je echter een groepsreservatie maken, dan openen wij graag ons restaurant voor jou op aanvraag! (afhankelijk van aantal deelnemers en budget) Voor meer informatie hierover kan je ons altijd bellen of mailen.

3-gangen Gourmand menu voor € 37,-

De Godevaart | Sint Katelijnevest 23, 2000 Antwerpen | 03///231.89.94 " target="_blank">231.89.94 | info@degodevaart.be | www.degodevaart.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).