bruisende zaken

Gedreven door passie!

Gedreven door passie!

01-10-2019

Na 11 jaar in de bandensector is Herman Martens klaar voor het realiseren van zijn droom. Bandenservice Maco wordt opgericht en start in een bescheiden schuurtje. Een kwart eeuw later staat er een team van 14 gespecialiseerde mensen klaar voor u.

Met onze uitstekende kennis kunnen wij u steeds de juiste band aanbieden. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als leasingwagens. Met onze Hunter Hawkeye Elite beschikt Bandenservice Maco over het meest geavanceerde uitlijntoestel ter wereld. De 4 hoge resolutie camera’s zorgen voor super accurate metingen. Onze specialisten zorgen dat uw wagen geometrisch weer perfect staat.

Wheelservice & Thulecenter Maco zijn onze nieuwste projecten, en vindt u terug in onze nieuwe showroom. Van mooie wintervelgen tot de meest exclusieve forged velgen, Wheelservice Maco is uw ideale partner.

Onze 2 velgenspecialisten hebben samen meer dan 35 jaar ervaring en beschikken over een wereldwijd netwerk.

Houdt u van actieve vakanties of geniet u meer van een mooie fietstocht? Dan beschikt Thulecenter Maco over de juiste producten om uw ski’s, bagage of fietsen veilig op uw bestemming te brengen. Van kwalitatieve fietsdragers tot functionele dakkoffers, wij geven u graag het juiste advies.

Hebt u vragen of wenst u graag een offerte voor banden, velgen of Thule dan staan wij graag voor u klaar met eerlijk advies en een correcte service.

Maco Bandenservice | Heiken 3A te Brecht | 03///313.54.55 " target="_blank">313.54.55 | info@maco.be | www.maco.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Kempen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).