bruisende zaken

Passie voor de fiets

Passie voor de fiets

01-02-2020

Rijwielen Hermans is sinds 1989 een vaste waarde in de regio. Als gepassioneerd fietser nam Vincent Meyvis de zaak recent over. Zijn droom, passie en hobby werden zo zijn beroep. Vandaag de dag staat hij er niet alleen voor maar staat er een heel team klaar om de beste service aan te bieden.

Veel tevreden klanten Vincent en zijn team zitten allemaal graag op de fiets en spreken daardoor enkel uit ervaring. In de winkel hangt een aangename sfeer, u profiteert er van snelle service en krijgt altijd een eerlijk advies. Dat maakt dat Rijwielen Hermans heel veel tevreden klanten heeft in de regio.

De juiste fiets voor iedereen Wat voor fiets zoekt u? Wordt het een stadsfiets, retrofiets, omafiets of liever iets sportiefs? Wat uw wensen ook zijn, bij Rijwielen Hermans vindt u ongetwijfeld de fiets die u zoekt. U mag uiteraard altijd een testritje maken, zodat u zeker weet dat uw nieuwe fiets zalig rijdt.

Elektrische fietsen De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn er in alle soorten en maten. Een stadsfiets, retromodel, sportief model of mountainbike, in de winkel van Rijwielen Hermans vindt u voor ieder wat wils.

Uitstekende service Wanneer u binnenloopt bij Rijwielen Hermans, kunt u erop rekenen dat u de allerbeste service ontvangt. U wordt uitstekend geadviseerd en uw nieuwe fiets wordt gratis opgemeten en afgesteld. Dankzij de professionele herstel- en onderhoudsdienst blijft uw fiets altijd in topconditie. Nieuwe fiets nodig? Breng dan binnenkort eens een bezoekje aan Rijwielen Hermans! Ervaar zelf de voortreffelijke service bij Rijwielen Hermans!

Antwerpsesteenweg 325, Malle +32 (0)3 311 65 97 info@rijwielenhermans.be www.rijwielenhermans.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).