Adverteren werkt!

bruisende zaken

Total beauty

Total beauty

01-10-2020

Er kunnen mooie dingen ontstaan wanneer krachten worden gebundeld. Dat wordt bewezen door Caroline en Yves. Deze twee professionals zijn beiden al jaren actief in de beauty branche. Uit ervaring weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om goede producten te gebruiken. Daarbij willen ze mensen graag van A tot Z kunnen helpen. Daarom opende ze samen Total Beauty Concept.

Total Beauty Concept helpt en ondersteunt je graag in de verdere uitbouw van jouw instituut!

Total Beauty Concept In dit productgamma ligt de focus op merken met doorgedreven, bewezen kwaliteit en expertise. Als totaal-leverancier staan ze graag voor je klaar met professioneel advies, niet enkel naar producten toe maar ook in professionele opleidingen en trainingen door gediplomeerde trainers.Wil jij professioneel aan de slag in de beauty branche? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van Total Beauty Concept! Ze staan te popelen om jou onder te dompelen in de wereld van ware schoonheid.Total Beauty Salon Door jarenlange ervaring in de cosmetica branche en het zelf runnen van meerdere schoonheidsinstituten, willen we graag optreden als jouw beauty consultant. Je kunt bij Total Beauty Salon terecht voor manicure, pedicure, gelaatsverzorging, permanente make-up, laserontharing en lichaamsverzorging. Als geen ander kennen we het dagelijkse reilen en zeilen in de sector. Het team in ons salon staat dan ook klaar met professioneel advies voor jou. Tevens kan je in Schilde alle producten testen en verkrijgen.

Total Beauty Salon Turnhoutsebaan 322, 2970 Schilde info@totalbeautysalon.be +32 476 62 42 18 www.totalbeautysalon.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).