Adverteren werkt!

COLUMN

Op natuurlijke manier  je huid verjongen?

Op natuurlijke manier je huid verjongen?

01-06-2021

Zachte pijnloze behandeling, ook wel Botox look a like genoemd, met de impact van medische behandeling. Mogelijkheden zijn zeer gevarieerd, van snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog- en wenkbrauw lift, grove poriën, acne, stevigheid van de huid,....

2 stappen 1 er worden actieve stoffen in de huid gebracht via naaldloze injectie met jet stream, terwijl het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met cocktail op maat van uw huid, vol met vitamines en mineralen.

2 elektrostimulatie van de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen opentrekken en wenkbrauwen liften.

Natural beauty, vroeger gekend als Nailstyle, is al jaren actief in de schoonheidsbranche.

Ons team bestaat uit: Nathalie, zaakvoerder, reeds 20 jaar actief en gespecialiseerd in onder andere wimperextensies met meerdere master diploma’s, acrylnagels en gediplomeerd ikari skin expert. Marie, die ook al enkele jaren mee draait in ons team en gediplomeerd wimperstyliste en ikari skin expert is. We werken ook met ikari. En met ons huidanalysetoestel kunnen we u ook producten op maat van uw huid meegeven voor thuis.

Caroline komt ons team telkens op dinsdag aanvullen en is gespecialiseerd in pedicures, gelaat en ontharingen. Ook Ellen van de laserclinique komt hier enkele dagen per maand laseren. Zij streeft met haar laserclinique ook steeds naar de beste en allernieuwste apparatuur dat zich uit in resultaat.

Kortom we staan klaar voor u, om u op de beste manier te helpen in verschillende facetten van de schoonheidsbranche.

 

Natural Beauty by Nathalie Berkenlaan 1, Sint-Job-in’t-Goor 0477 85 14 43 | info@naturalbeautysalon.be Voor meer info en foto’s resultaten: www.naturalbeautysalon.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).