Adverteren werkt!

Column

June, please be awesome to me

June, please be awesome to me

01-06-2021

Ik wil vooral de positieve toon brengen aan het terugkeren van onze minimalistische manier van leven en de terugkeer van het gelukkig zijn met die kleine dingen.

Want eerlijk.. Genieten van de allerkleinste dingen begonnen we allemaal een beetje te vergeten. En genieten moeten we van elke dag. En tijdens de maand juni laten we de zonnestralen helemaal tot ons komen. Want een verstandige hoeveelheid zon vermindert het risico op verschillende vormen van kanker en andere ernstige gezondheidsproblemen. Dit is te danken aan vitamine D, ook wel de zonnevitamine genoemd. Vitamine D wordt in ons lichaam aangemaakt wanneer de zon op onze huid straalt.

MAAR VEILIG want onze tedere huid heeft bescherming nodig tegen elke zonnestraal en dit wordt met deze 3 toppers gegarandeerd. Bij aankoop van de skin defense cream & Balm, krijg je de lipstick gratis.

1) Skin defense DNA protective cream SPF 30, 200 ml. (€ 79,95) Zorgt voor een intensieve hydratatie en wapent de huid tegen in- en externe invloeden die een rol spelen bij huidveroudering.

2) Skin defense DNA recovering post exposure balm, 200 ml. (€ 65,-) Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de door de zon en pollutie gestreste huid en helpt het vervellen van de huid te vertragen. Vermindert roodheid van de huid en helpt een lange, mooie bruine teint te behouden.

3) Skin defense dna emergency lipstick spf 30. (€ 14,95) Bescherm je lippen op natuurlijke wijze met onze skin defense lipstick.

Pure Intense Brechtsesteenweg 8, West Malle 0032-468227712 info@pure-intense.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).