BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Column

Lichamelijke en geestelijke ontspanning

Lichamelijke en geestelijke ontspanning

01-08-2021

Lichaamelijke en geestelijke ontspanning staan centraal bij Pure Intense, hierdoor ben ik enorm fan van deze twee super behandelingen.

“Sinds 2018 is Pure Intense gevestigd in Malle, omgeven door de dorpskern en omringd met de volledige liefde van mezelf. Maxime is de naam achter schoonheidsinstituut Pure Intense. Inner and outer beauty staat centraal bij Pure Intense en ook in de toekomst streef ik daar steeds meer naar.” “Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen met jullie te werken aan ieders inner and outer beauty balance. Dus maak eens een afspraak!”Deze twee onderstaande behandelingen worden uitgevoerd met onze SUPER FOODIES lijn en bevat Matcha thee. Dit betekent een boost voor jouw huid en lichaam. Jouw geest wordt in volledige ontspanning gebracht door de Oosterse massage grepen.

Silky cocooning comfort ceremony, 60 min (€65,-) • Even helemaal relaxen met een ‘Head to toe’-massage die zorgt voor diepe relaxatie. Een rustgevende lichaamsbehandeling uitgevoerd met een voedende body butter die jouw huid intens gaat voeden.

Pamper me Traquil tea ceremony, 60 min (€65,-) • Beleef een holistische gelaatsverzorging door de Hawaïaanse invloeden die je doorheen de massage beleeft. En geef jouw huid een volledige detox door de aanwezige antioxidanten.

Bij het boeken van 1 behandeling -10% ook op de producten.

Bij het boeken van de 2 behandelingen -20% ook op de producten.

Pure Intense Brechtsesteenweg 8, West Malle 0032-468227712 info@pure-intense.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP