Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een biokapsalon: wat is een kapsalon nu eigenlijk?

Een biokapsalon: wat is een kapsalon nu eigenlijk?

01-10-2021

In tegenstelling tot wat vele mensen denken, kan je bij ons terecht voor alle behandelingen! Wil je 100% natuurlijk gaan dan is er de stuifmeelkleuring die de hoofdhuid verzorgt, het haar versterkt en nog zo veel meer.

Is dit nog net een brug te ver voor je maar wil je toch al kiezen voor een beter alternatief dan de standaard kleuring? Dan hebben we voor u So Pure Naturel Balanced Color. Met deze kleur is elke bewerking mogelijk zoals we die kennen bij de klassieke kapper, van balayages tot volledige kleuringen, beiden zonder ammonia en PPD! Ammonia kan de hoofdhuid beschadigen, PPD is vaak de oorzaak van irritatie, jeuk en allergische reacties.

Onze laatste kleuringen kunnen we ook nog eens verrijken met organische keratine. Dit product herstelt tijdens het kleurproces de zwavelbruggen van het haar. Oxilock Plasma zorgt ervoor dat de behandelingen minder schadelijk zijn voor uw haar. Het geeft uw haar enorm veel glans, veerkracht en verhoogt de breeksterkte van uw haar. De keratine is vrij van chemicaliën, siliconen, sulfaten, aldehyden of andere agressieve stoffen. Het bevat wél waardevolle organische zuren en aminozuren.

Verder werk ik ook met de verzorgingsproducten van So Pure. Deze bevatten geen sulfaten of parabenen en zijn vegan friendly! Al onze producten, ook de kleuringen, zijn verrijkt met organische arganolie. Deze olie hydrateert het haar en maakt het zacht en glanzend. Geen ammoniageur bij ons in het salon maar de geur van jasmijn, sandelhout en essentiële oliën.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs of kijk op www.biokapsalon-naturelle.be voor meer informatie!

Biokapsalon Natur’Elle Antwerpsesteenweg 265, Malle 03 344 41 82 info@biokapsalon-naturelle.be www.biokapsalon-naturelle.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).