Adverteren werkt!

Column

Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf

01-10-2021

Inner and outer beauty is iets wat centraal staat bij Pure Intense en waar ik in de toekomst meer en meer naar wil streven.

Voor je zelf zorgen doe je in de volledige zin van zowel innerlijk als uiterlijk. Wanneer dat niet in evenwicht is, zie je dit vaak tot uiting komen met een huidprobleem of een huid die volledig uit balans is. Met eerbied voor de huid werk ik met producten die geselecteerde actieve ingrediënten bezitten die van nature voorkomen in onze huid, waardoor ze beter en dieper kunnen worden opgenomen.

Oolaboo

Onze huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam en vele stoffen worden opgenomen door de huid. Dus hoe natuurlijker die stoffen zijn hoe beter het is voor je lichaam. Cosmetische voedingssupplementen worden via het bloed aangevoerd en werken in de diepere lagen van onze huid, de lagen waar de crèmes niet kunnen komen.

Daarom geeft de combinatie van gezonde voeding, water en theeën en goede, natuurlijke producten voor je huid het beste resultaat voor een stralende huid.

Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën en siliconen.

Mii Make-up

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis. Met onder andere een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voren te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid.

Pronails

Je manicure & pedicure worden steeds volledig afgewerkt met de producten van Pronails.

Pure Intense | Brechtsesteenweg 8, West Malle 0032-468227712 | info@pure-intense.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).