Adverteren werkt!

bruisende zaken

Afvallen in Schilde?  Laat mij je helpen!

Afvallen in Schilde? Laat mij je helpen!

01-11-2021

Op zoek naar een dieet dat gemakkelijk te combineren is met je werk en je gezin? Uit ervaring kan ik vertellen dat afslanken helemaal niet hoeft in te houden dat het niet lekker is of dat je altijd honger lijdt. Met 1 op 1 begeleiding, producten die echt smakelijk zijn en een wekelijkse stok achter de deur, heb je hiermee een succesformule te pakken.

Gratis startpakket t.v.w. €50

Mijn naam is Daniella, afslankconsulent van The 1:1 Diet. Onder mijn begeleiding sta je niet alleen in je afslankproces. Het is zo’n voordeel als er iemand voor je klaar staat die je continu motiveert. Maar je moet het wel zelf willen, zet je eigen knop om.

Al jaren heb ik affiniteit met een gezonde leefstijl, waar voeding en beweging bij horen. Ik kan je daardoor ook volledige ondersteuning bieden in zowel het afslanken als in het behouden van je nieuwe gewicht.

Zelf ben ik enthousiast, eerlijk, realistisch en motiverend. Fouten maken hoort bij elk proces, en daar zal ik nooit te streng over zijn. Ik ga je daarbij helpen. Ik ben hoe dan ook zeer begaan met mijn cliënten en ik doe mijn best om jou optimaal te begeleiden naar een gezonde leefstijl die je vast kunt houden. Kortom, je kunt altijd op mij terugvallen.

Wat het dieet mij heeft gebracht, gun ik jou ook! Ben je klaar voor deze nieuwe stap? Neem dan contact met mij op via mijn website, bel of app me. Ik hoop van je te horen en ik kan niet wachten om samen aan jouw nieuwe ik te beginnen. Groet, Daniella Verhaegen

Praktijkgegevens Daniella Verhaegen Turnhoutsebaan 14 2970 Schilde Fruithoflaan 79 2600 Berchem Telefoonnummer 0471-680358 Openingstijden Geopend alle werk-dagen na afspraak Kosten intake € 25,00 Facebook Het-1-op-1-Dieet-in-Schilde-met-Daniella

Maak nu een afspraak met Daniella 0471 - 680358

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).