Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Op natuurlijke manier  je huid verjongen?

Op natuurlijke manier je huid verjongen?

01-10-2022

Zachte, pijnloze behandeling, ook wel Botox lookalike genoemd, met de impact van een medische behandeling. Mogelijkheden zijn zeer gevarieerd, van snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog- en wenkbrauwlift, grove poriën, acne, stevigheid van de huid, ...

Kies voor de allerlaatste nieuwe techniek, superboost!

2 stappen

1 Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via naaldloze injectie met jet stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met een cocktail op maat van uw huid, vol met vitamines en mineralen.

2 Elektrostimulatie van de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spier krijgt nieuwe impulsen, wordt automatisch strakker en de huid ontspant, de ogen trekken open en de wenkbrauwen liften.

Natural beauty salon is een plek aan het natuurgebied in Brecht. Alles straalt hier rust uit in een prachtig mooie omgeving. Dit was ook de opzet van de recente verbouwing, niet alleen plek waar kwaliteit op de eerste plek komt , maar ook uw beleving staan centraal. U wordt ontvangen met lekker drankje, gezond hapje en beneden in onze praktijk is alles in aardse tinten en heel warm ingericht waardoor u een echte zen ervaring kan genieten.

Ons team bestaat uit Nathalie, zaakvoerster en reeds 23 jaar actief in de beautybranche. Nog steeds streef ik iedere dag naar de perfectie. We blijven op zoek naar de allerlaatste nieuwe technieken, blijven ons zelf bij scholen. En op deze manier kunnen we altijd u verder helpen op het hoogste niveau mogelijk. We hebben tal van toestellen in huis voor zowel gelaat als lichaam en kunnen op deze manier ook heel vele klanten gaan verder helpen. We starten dan ook altijd met intake gesprek en gaan vandaar uit verder advies geven.

Marie hoort al wel wat jaren bij ons team en is een gedreven skinexpert en staat klaar om u op maandag, woensdag , donderdag en vrijdag te helpen met advies en behandelingen. Caroline is hier dagelijks (uitgezonderd vrijdag) en is zowel skinexpert, en gaat geen uitdaging uit de weg, als ook alle afslankingsbehandelingen zijn haar passie. Chiara komt op maandag en dinsdag ons team versterken en houdt ook echt van alles wat met huidverbetering te maken heeft.

Kortom , we staan voor u klaar om u verder te helpen met de allerlaatste technieken en kennis.

Natural beauty by Nathalie Terheidelaan 1, Brecht 0477 85 14 43 | info@naturalbeautysalon.be Voor meer info en foto’s resultaten: www.naturalbeautysalon.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).