bruisende zaken

De makelaar  die met je meevoelt

De makelaar die met je meevoelt

01-12-2023

“De makelaardij is onze passie!” Vandaar dat Stefan Bastiaensen en Nathalie Kockx – beiden makelaars met jarenlange ervaring – vijf jaar geleden samen Sensum Vastgoed startten, omdat ze het op hun eigen, persoonlijke wijze wilden doen. “Met gevoel, oog voor kwaliteit, een zeer transparante werkwijze en zorg en aandacht voor onze klanten.”

Stefan en Nathalie leerden elkaar kennen bij een groot vastgoedkantoor in Antwerpen waar ze beiden werkzaam waren. “We vonden elkaar in onze gedeelde visie over de makelaardij en de bijbehorende normen en waarden. Helaas kregen we bij onze werkgever steeds minder de kans om die uit te dragen, vandaar dat we samen besloten: wij kunnen dit beter, op onze eigen wijze en met ons eigen kantoor. Dat vormde de start van Sensum Vastgoed.”

Vastgoed is emotie

De visie van Stefan en Nathalie komt al tot uiting in de bewust gekozen naam van hun makelaarskantoor. “Sensum is Latijn voor ‘gevoel’ en dat past perfect bij ons, want wij willen een makelaar zijn die met je meevoelt. Vastgoed bestaat immers niet zomaar uit een paar bakstenen die verkocht moeten worden, het is emotie, want je verkoopt iemands thuis.” Daarom vindt het duo het ook zeer belangrijk om persoonlijk contact met hun klanten te onderhouden.

“Ze hebben altijd met één van ons te maken, waardoor wij altijd precies op de hoogte zijn van de stand van zaken. Bovendien zijn door onze kleinschaligheid de lijnen zeer kort en zijn wij eigenlijk altijd bereikbaar, waardoor we snel kunnen schakelen, mocht dat nodig zijn.” Behalve het gevoel, is er nog iets dat zeer belangrijk is bij Sensum Vastgoed: kwaliteit. “Bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit en op dat vlak doen wij dan ook geen concessies. Alles moet gewoon echt perfect zijn. Zo maken wij bijvoorbeeld niet zelf de foto’s van een huis dat in de verkoop gaat, maar maken wij daarvoor altijd gebruik van een beroepsfotograaf. Bovendien creëren wij een virtuele toer door de woning, zodat mensen eerst al virtueel door de volledige woning kunnen wandelen voor ze een weloverwogen keuze maken om wel of geen bezichtigingsafspraak te maken. Op die manier filteren we de doelgroep en zijn de bezichtigingen een stuk effectiever.”

Transparantie & vertrouwen

Los van dit alles vinden Stefan en Nathalie het ook van groot belang om transparant te werken. “Onze klanten kunnen via een eigenaarslogin inloggen in ons systeem en zo precies zien wat de stand van zaken is. Ook als ze zelf niet bij een bezichtiging aanwezig zijn geweest, kunnen ze hier alsnog de feedback terugvinden. Dit schept nog meer vertrouwen en ook dat is volgens ons ontzettend belangrijk in ons vak.” Het spreekt voor zich dat ze er bij Sensum Vastgoed alles aan doen om je huis zo snel en goed mogelijk te verkopen. “Daarvoor maken wij gebruik van alle nuttige kanalen. Uiteraard adverteren wij op alle grote vastgoed sites en daarnaast zijn wij zeer actief op sociale media om het huis zo veel en effectief mogelijk onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.” En ook als de koper eenmaal gevonden is, kunnen ze je nog volledig ontzorgen. “Zo zorgen wij voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en begeleiden we onze klanten tot aan het verlijden van de notariële akte.” Het mag duidelijk zijn: Sensum Vastgoed is dé makelaar die niet alleen met je meevoelt, maar ook met je meedenkt. “Het is hard werken, maar we doen het met heel veel plezier om te zorgen dat de kwaliteit en deskundigheid die wij leveren tot uiting komt in alle aspecten van ons werk. Wat daarvoor de grootste beloning is? Als wij mensen blij maken door hun woning te verkopen en anderen door ze te helpen bij het vinden van hun droomwoning.”

Sensum Vastgoed • Nerviërslei 6, Schoten • +32 3 502 58 78 Eigenaren: Stefan Bastiaensen & Nathalie Kockx www.sensumvastgoed.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Brugge (België)
Brugge (België)
De Kempen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
De Kempen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
De Kempen Bruist

VAN OPSTAL-VANBOXEL
VAN OPSTAL-VANBOXEL
De Kempen Bruist

Brasserie Den Atelier
Brasserie Den Atelier
De Kempen Bruist

Step 2
Step 2
De Kempen Bruist

De exotische markt
De exotische markt
De Kempen Bruist

FIERA
FIERA
De Kempen Bruist



Morris Dancing
Morris Dancing
De Kempen Bruist

DANSA de la Mort
DANSA de la Mort
De Kempen Bruist

migus-dyngus
migus-dyngus
De Kempen Bruist

Scoppio del Carro
Scoppio del Carro
De Kempen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).