column

Fit in 20 minuten

Fit in 20 minuten

01-03-2020

Geen tijd of zin om uren in de sportschool door te brengen? Dat is ook nergens voor nodig bewijzen ze bij fit20 in Waalwijk. In slechts twintig minuten per trainingssessie helpen ze je hier om je hele lichaam fitter, gezonder, krachtiger en energieker te maken.

 

Tegendeel bewezen

Mensen zijn vaak sceptisch als ze in eerste instantie over deze trainingsmethode horen”, begint Jordy zijn verhaal. “Ikzelf ook, moet ik eerlijk toegeven. Voorheen deed ik heel veel aan kracht-training in de sportschool en ik kon mij niet voor- stellen dat je met de fit20 methode ook goede resultaten kon boeken. Eén sessie bewees mij echter al het tegendeel!” Dat deed Jordy besluiten zich verder in de methode te verdiepen en zijn eigen vestiging te openen.

Resultaat gegarandeerd

Tijdens een trainingssessie bij fit20 train je je hele lichaam met een hoge intensiteit en worden alle zes de basisgroepen van spieren goed geoefend onder begeleiding van een personal trainer. “Resultaat gegarandeerd! Dit klinkt wellicht heel intensief, en dat is het natuurlijk ook, maar toch kun je deze complete work-out in je gewone kleding uitvoeren. Ook douchen achteraf is niet nodig. Dat maakt fit20 nog eens extra goed inpasbaar in je ongetwijfeld toch al zo drukke bestaan.”

Kennismakingstraining

De resultaten die mensen die bij fit20 trainen boeken, zijn volgens Jordy niets dan positief. “Je zult zien dat je je zowel lichamelijk als geestelijk beter in je vel gaat voelen. Fit20 geeft snel resultaat en is boven- dien makkelijk jaren vol te houden!

Nieuwsgierig of fit20 ook iets voor jou is of kun je niet geloven dat fit in twintig minuten per week echt werkt?

Neem dan zeker een kijkje op onze website en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining.

Tot snel!”

 

fit20 Waalwijk | Eigenaar: Jordy Sasabone Grotestraat 313A, Waalwijk | 0416-534627 | www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).