column

Sissy Coacht!

Sissy Coacht!

01-03-2020

“Ik ben geïnteresseerd in alles waar kinderen zich mee bezighouden.” Vanuit die interesse startte Sissy Herman twee jaar geleden haar praktijk voor kinder- en gezinscoaching.

Wil je meer weten? Check de website.

Kindercoaching

Kinderen komen met allerlei soorten hulpvragen bij ons in de praktijk. De een heeft moeite zich te concentreren, de ander is hooggevoelig en weer een ander is bijvoorbeeld vaak boos of extreem verdrietig. Wij begeleiden kinderen bij het bewust worden van zichzelf, hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.

Gezinscoaching

Uit onderzoek blijkt dat de druk op het gezinsleven de laatste jaren steeds meer is toegenomen. Als gezinscoach helpen wij gezinnen om hun weg te vinden met de uitdagingen van het gezinsleven.

Traumaverwerking

Soms gebeuren er dingen in je leven die je maar moeilijk een plekje kan geven. Traumaverwerking helpt je om de emotie minder heftig te laten zijn waardoor er weer vertrouwen ontstaat.

Begeleiding scheidingssituaties

Een scheiding heeft veel impact op zowel ouder als kind. Ontdek wat jullie kunnen doen om een hechtere relatie te krijgen binnen de nieuwe gezinssituatie zodat jullie lekker in je vel samen een liefdevolle start maken na de scheiding.

Wij coachen jouw kind, jou als ouder of zelfs het gehele gezin. Samen of afzonderlijk van elkaar. We gaan op zoek naar talenten en krachten. Deze bundelen we tot iets moois zodat jullie als team weer verder kunnen.

Tinie de Munnikstraat 27-39, Drunen 06-36329221 | www.sissyherman.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).