column

Gert van Helvoirt over Maasstad.Online Media House

Gert van Helvoirt over Maasstad.Online Media House

01-05-2020

Ik zeg 1982: Rick van Leeuwen en ik startten Maasstad Radio. Inmiddels allemaal het ‘schip’ (nu de lokale omroep Langstraat mede) verlaten. Met mij als laatste in de zomer van 1995. Wel na de legale status bereikt te hebben in 1993!

Luister op www.maasstad.online

Ik zeg juni 2019: Als een van de dj’s ‘van het eerste uur’ zegt Hubert Mol: “Hier moeten we toch nog een keer iets mee doen? Een soort ‘Maasstad moet blijven!’. Niets doen zou zonde zijn van die prachtige tijd.” Als domicile heeft Maasstad.Online niet voor niets mijn café gekozen als clubhuis. Sinds 1989 straalt Stationstraat 122 radio en ‘aanverwante artikelen’ uit. Met aanstaande evenementen zoals de 80 van de Langstraat, het afgelaste EK voetbal en de afgelaste F1 in Nederland zal en zou Maasstad.Online prominent aanwezig zijn in Gastro Cafe ‘t Spykerke met de deejays in de DJ Booth of buiten op het terras! Het produkt hoor je nu al weer 4 maanden 24/7 op Maasstad.Online. De oude club is weer bij elkaar en dat voelt goed! Dit jaar zullen Rick en ik ook weer dagelijks op de zender te horen zijn, dan is ‘ons’ plaatje compleet !

www.facebook.com/MaasstadOnline | www.maasstad.online

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).