column

Rick van Leeuwen: de techniek achter Maasstad.Online

Rick van Leeuwen: de techniek achter Maasstad.Online

01-06-2020

“IPTV en Radio zijn de toekomst. Goede content, de hoogste kwaliteit en superieure techniek zijn hierbij een absolute musthave, volgens voorzitter Rick van Leeuwen van de stichting.

Luister op www.maasstad.online

Met een in het oog springende voorsprong in geluids-kwaliteit, topjocks en technische mogelijkheden en zonder één cent subsidie draait Maasstad Online probleemloos live en non-stop radio, en dit jaar nog IPTV, op het hoogste niveau.

Eén van de eerste zaken die ik heb ingevoerd is horizontale programmering. Iedere dag (en dat zijn er zeven per week) hoor je DJ Clemens van Bracht ’s morgens tussen 8:00 en 10:00 en ’s avonds van 18:00 tot 19:00 uur. En ook alle andere topjocks hebben een vaste tijd en bouwen razendsnel een eigen bestand op van vaste luisteraars.

De techniek achter Maasstad komt van Perfect Streaming Systems. Krachtige servers beveiligd tegen kwaadwillenden, blikseminslag en stroomuitval met vooruitstrevende Linux technieken. De allerlaatste ontwikkelingen in soundprocessing en IPTV. Het team werkt samen op een eigen cloud, heeft eigen videoconferencing en is per DJ in staat live of vooraf opgenomen shows vanuit huis in hun eigen tijdslots te beheren.

Waalwijkse radio doet met Maasstad.Online weer mee met de top in Nederland.

www.perfectstreaming.systems/ www.dreamstream.network/rick.html

www.facebook.com/MaasstadOnline | www.maasstad.online

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).