Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Trends voor de zomer

Trends voor de zomer

01-07-2020

Sta jij ook weleens voor je kast en denk je: ik heb niets om aan te trekken? Dan wordt het hoog tijd om te gaan shoppen! Maar wat mag er dit seizoen nu echt niet ontbreken in jouw garderobe?

Is jouw garderobe al summerproof?

Niet iedereen zal om deze trend staan te springen, maar de bh is hot. En dan niet onder je kleding, maar zichtbaar, je blote buik mag gezien worden. Combineer de bh, bralette of crop top bijvoorbeeld met een open blouse of jasje of een transparant shirt. Je moet het maar durven en niet iedereen zal zich er prettig bij voelen, maar het is wel in de mode.

Pofmouwen & koordjes

Net als pofmouwen trouwens, die beleven dit jaar hun comeback in allerlei soorten en maten, evenals de wijde broeken met een hoge taille. Een variant hierop, die momenteel ook erg populair is, is de wijde broek met een koord of elastiek onder- aan de broekspijpen waardoor deze als het ware worden samengebonden. Sowieso zijn koordjes deze zomer een trend, want ook bij jassen, rokken en blouses zien we zogenaamde ‘rimpelkoordjes’ die, als je ze aantrekt, de kleding speels rimpelen.

Hotpants & bermuda’s

Nog een trend: de hotpants. We zagen ze al op de catwalks en nu zien we ze ook daadwerkelijk overal op straat. Is de hotpants iets ‘te weinig van het goede’ voor jou, wees gerust, ook de bermuda is weer terug van weggeweest. Vooral als onderdeel van een pak, maar ook gewoon gecombineerd met een shirt of blouse, maar net wat jouw voorkeur heeft.

En eigenlijk geldt dat voor elke trend. Draag iets alleen omdat je het mooi vindt en niet omdat het nu eenmaal in de mode is. Als jij je lekker voelt in de kleding die je draagt, straal je dat ook uit, ook al is het bewuste kledingstuk al een tijdje uit de mode. En natuurlijk zijn er trendkleuren, dit jaar zijn dat onder andere (steen)rood, oranje, okergeel, donkergeel, blauw en blauwgroen, maar ook daarvoor geldt: kies de kleur die jij mooi vindt en die jou het beste staat. Creëer anders desnoods gewoon je eigen trend!

Kan jouw garderobe ook een update gebruiken? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse kledingzaken in jouw regio waar de kans op slagen gegarandeerd is.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).