bruisende zaken

tot in de puntjes geregeld

tot in de puntjes geregeld

01-09-2020

Voor bedrijven, verenigingen en horecagelegenheden verzorgen wij de periodieke levering van dranken en etenswaren. Op afgesproken tijden komen wij bij uw bedrijf of vereniging langs om de drankvoorraad te inventariseren en waar nodig aan te vullen.

Neem snel contact op, want het is weer tijd voor een feestje!

 

Bedrijfskantine

Of uw bedrijf nu tien of honderd werknemers telt, wij kunnen de levering van dranken en etenswaren verzorgen. Wekelijks inventariseren wij de voorraad en vullen we deze aan waar nodig. Frisdranken, maar ook alcoholische dranken. Daarnaast leveren wij ook snoep, snacks, verpakkingsmaterialen en schoonmaakartikelen.

Zakelijke evenementen

Ook al uw zakelijke evenementen kunnen wij van A tot Z regelen. Indien u een receptie, open dag of andere feestelijke activiteit heeft, kan onze partyservice dit evenement volledig voor u verzorgen.

Horecagelegenheden

Flexibilliteit is gewenst wanneer het om een café, restaurant of andere horecagelegenheid gaat. De consumptie van dranken kan op een dag sterk veranderen en dus kan het gebeuren dat een fust bier of doos wijn ineens leeg is. Daarom staan wij altijd klaar om bij te springen indien u ineens door uw voorraad heen bent. U hoeft ons alleen maar te bellen en uw voorraad is binnen de kortste keren weer aangevuld. Desgewenst kunnen wij ook uw biertaps reinigen en van onderhoud voorzien.

Sportkantines

Met vaste trainingsavonden en wedstrijddagen bent u gebaat bij een aangevulde voorraad dranken en etenswaren op de drukke momenten. Wij vullen uw voorraad op vooraf afgesproken tijden aan zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Zuidhollandsedijk 185, Kaatsheuvel 06-26764026 | info@johnvanpas.nl | www.johnvanpas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).