bruisende zaken

“Zorgen dat bedrijven financieel gezond blijven”

“Zorgen dat bedrijven financieel gezond blijven”

01-09-2020

Bij Administratiekantoor Klijn in Kaatsheuvel hebben ze een missie. Eentje waar ze iedere dag volledig voor gaan: zorgen dat de bedrijven van hun klanten financieel gezond blijven. Persoonlijke begeleiding en efficiency zijn daarbij volgens eigenaar Edwin Klijn de kernpunten.

Volgens Edwin is het voeren van een goede boekhouding van cruciaal belang: “Dat doe je niet voor de belastingdienst, maar in je eigen belang. Het geeft je inzicht in de ontwikkelingen van je bedrijf. Op basis van die actuele cijfers kun je sturing geven aan jouw onderneming. Zie ons als een financiële coach die er samen met de klant voor zorgt dat de onderneming financieel gezond blijft.” Administratiekantoor Klijn streeft naar een honderd procent gedigitaliseerde werkwijze: “De tijd van facturen en bonnetjes in ordnermappen is wat ons betreft voorbij. Ons boekhoudpakket is zodanig ingericht dat klanten hun facturen direct in de boekhouding uploaden. We helpen de klant daar ook mee. Op deze manier kunnen we goedkoper werken en blijft er naast de boekhouding en belastingzaken tijd over voor extra advies en fiscale tips. Onze eerlijke en directe werkwijze is wat veel klanten zo in ons waarderen.”

Administratiekantoor Klijn • Brugske 19 | Kaatsheuvel (Het kantoor is gevestigd op de 2e etage in het notariskantoor ) 0416-820269 • info@klijnadministraties.nlwww.klijnadministraties.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).