Adverteren werkt!

bruisende zaken

De toekomst in met Soeterboek & Partners

De toekomst in met Soeterboek & Partners

01-10-2020

Soeterboek & Partners, administratie- en belastingadviseurs uit Kaatsheuvel, is een NOAB modelkantoor dat met trots op een nieuw hoogtepunt staat in haar bestaan.

“Klanten die voor ons kiezen, ervaren hoe we inzetten op automatisering en gemak.”

Vol enthousiasme vertelt René Soeterboek: “S&P is opgericht in 1981 door twee ondernemers. Ondertussen leid ik een bedrijf met veertien medewerkers. Nu komt er een nieuwe generatie aan die de leiding mee op zich gaat nemen. Mijn dochter Merle Soeterboek– die het met de paplepel is ingegoten – en Patrick Antonissen, een ervaren allround accountant.

We zijn een zeer toegankelijk mkb-bedrijf. Als je vraagt hoe men bij ons kantoor terecht is gekomen, blijkt het vaak door mond-tot-mondreclame. We werken op z’n Brabants: een bakske koffie staat altijd klaar! Verloop hebben wij nagenoeg niet. Niet in klanten en niet in personeel.

Vorig jaar riep de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen ons uit tot modelkantoor. We hebben echt aandacht voor onze klanten en ontzorgen het gehele administratieve proces.

Financiële administratie, belastingaangiftes, salarisadministratie, fiscaal juridische zaken, fiscale advisering, financieringsaanvragen... alles wat met de financiële sector te maken heeft, doen wij.

Ook kijken wij naar de toekomst. Papierwerk verdwijnt en automatisering is noodzakelijk. Klanten die voor ons kiezen, ervaren hoe we inzetten op automatisering en gemak. Zo bieden wij toegang tot een online financieel administratiepakket waar onze klanten eenvoudig facturen in kunnen maken en versturen, maar ook bankmutaties, omzetanalyses en loonadministraties kunnen volgen. Dit zorgt voor een efficiënte samenwerking. Een echte aanrader!”

Benieuwd naar wat Soeterboek & Partners voor u kan betekenen? Ga naar www.senp.nl voor meer informatie.

Eigenaars: René Soeterboek, Merle Soeterboek, Patrick Antonissen Schotsestraat 19, Kaatsheuvel | 0416-276258 | info@senp.nl | www.senp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).